Ons team

Ons team

Het initiatief voor GO! is ontstaan in de samenwerking tussen kinderarts Petra van Setten (Rijnstate), huisarts Sonay Zainalabedin (Malburgen GEZond), jeugdarts Safina Schetters-Mouwen (GGD Gelderland Midden) en kindergezondheidscoach Marjolein Postma. Het viel hen op dat obese kinderen in het huidige zorgsysteem geen of niet effectieve begeleiding ontvangen. Rondom het thema obesitas hebben zij samen de programma-inhoud van GO! gevormd. Inmiddels is het succes van GO! te danken aan een groot team gevuld met expertise, enthousiasme en betrokkenheid.

Eva Smit
Programmamanager Preventie
Locatie Arnhem

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Bij algemene vragen over GO! en als je wilt starten met GO! in jouw gemeente.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Door vanuit de directe omgeving met kind en gezin aan een gezondere leefstijl te werken leveren we een concrete bijdrage aan de grote opgave van preventie waar we in Nederland voor staan.

Annejet Plaisier
Kinderarts
Locatie Velp

Mijn naam is Annejet Plaisier. Ik werk vanaf 2007 als kinderarts in het Rijnstate. Mijn aandachtsgebied is onder andere sociale kindergeneeskunde. Vanuit die hoek ben ik vanaf januari 2020 betrokken bij GO!

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Voor (medisch) inhoudelijke vragen rond GO!; ook als een beloop wat ingewikkelder is dan verwacht of gewild. Daarnaast denk ik graag mee over wat het meest passende pad is voor een kind.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Samen werken aan  een gezonde, fitte populatie jongeren bij een ieder in de buurt.

Berinda Bargeman
Verpleegkundig Specialist
Locatie Velp

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Voor (medisch) inhoudelijke vragen over GO!

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Met een enthousiast team in de woonomgeving van het kind onderweg naar een gezonde manier van leven.