White triangle top

Overbetuwe | Zetten en Herveld

Sinds maart 2016 worden kinderen met overgewicht en obesitas begeleid in Zetten en Herveld. Het is de tweede pilot die we zijn gestart na de opgedane ervaring in de wijk Malburgen in Arnhem. Ook in Zetten en Herveld is het terugdringen van overgewicht en obesitas onder de jeugd het doel.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Zetten en Herveld? Vul het contactformulier in.

Het team in de gemeente staat altijd voor je klaar.

Team Zetten en Herveld

Saskia Hofman
Kindergezondheidscoach
Zetten en Herveld
Telefoon: 06-28468441

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Je kunt bij mij terecht voor coaching naar een gezondere leefstijl. Ben je te zwaar en wil je verandering maar weet je niet zo goed hoe? Dan kunnen we samen kijken of er winst te behalen is op bewegen, voeding, slaap en/of ontspanning. Ik zal je hierbij begeleiden en ondersteunen om je gemotiveerd te houden tijdens dit proces naar een gezondere leefstijl zodat je het geleidelijk aan helemaal zelf kunt, samen in het gezin.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Gezond onderweg zijn betekent voor mij dat je in staat bent om bewust gezonde keuzes te maken en dat je dit zoveel mogelijk toepast in je leven. Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen en hun ouders te motiveren naar een gezondere leefstijl zodat iedereen binnen het gezin lekker in zijn vel zit.

Saskia vertelt meer over GO!:

Liane Ermstrang-van Egdom
Lokale Coördinator
Zetten en Herveld

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Ik draag Go! een warm hart toe. Mensen kunnen mij benaderen over vragen die de kernen Zetten en Herveld betreffen. In de gemeente Overbetuwe denk ik graag mee over hoe we de juiste zorg op de juiste plaats krijgen.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Met elkaar in verbinding zijn. Goede afstemming van goede zorg op de juiste plek met de juiste mensen en vooral voor de mensen die het nodig hebben.