White triangle top

Overbetuwe | Zetten en Herveld

Sinds maart 2016 worden kinderen met overgewicht en obesitas begeleid in Zetten en Herveld. Het is de tweede pilot die we zijn gestart na de opgedane ervaring in de wijk Malburgen in Arnhem. Ook in Zetten en Herveld is het terugdringen van overgewicht en obesitas onder de jeugd het doel.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Zetten en Herveld? Vul het contactformulier in.

Het team in de gemeente staat altijd voor je klaar.

Team Zetten en Herveld

Babs Broeren
Kindergezondheidscoach
Locatie Zetten en Herveld
Telefoon: 06-50621214

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Kinderen die op een sport willen, maar niet goed weten wat en hoe, ouders die vinden dat zoon of dochter te vaak op een scherm kijkt, kinderen of jongeren die gewicht kwijt willen, of kinderen die vaak slecht slapen, allemaal onderwerpen waar ik bij kan ondersteunen om tot een verandering te komen. Samen met het kind of de jongere en de opvoeders zoeken naar zoveel mogelijk oplossingen en daaruit kiezen waar we voor willen gaan.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou?

Jezelf fit en trots voelen geeft energie. En met die energie is veel makkelijker om goed voor jezelf te zorgen. Dat geldt voor iedereen, oud en jong. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes hebben allemaal een rol bij het laten opgroeien van kinderen tot gezonde volwassenen.

Daarom wil ik samen op pad gaan, en kleine stapjes zetten die het leven leuk en gezond maken. Op zoek naar wat lukt en goed gaat, dat gebruiken voor een vervolg. Soms gaan we letterlijk onderweg omdat we al wandelend in gesprek gaan 🙂

Daar krijg ik energie van!

Liane Ermstrang-van Egdom
Lokale Coördinator
Zetten en Herveld

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Ik draag Go! een warm hart toe. Mensen kunnen mij benaderen over vragen die de kernen Zetten en Herveld betreffen. In de gemeente Overbetuwe denk ik graag mee over hoe we de juiste zorg op de juiste plaats krijgen.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Met elkaar in verbinding zijn. Goede afstemming van goede zorg op de juiste plek met de juiste mensen en vooral voor de mensen die het nodig hebben.