White triangle top

Arnhem | Malburgen

Sinds mei 2014 is GO! actief in de wijk Malburgen in Arnhem. Onze kindergezondheidscoaches zijn op verschillende locaties in de wijk actief.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Zetten en Herveld? Vul het contactformulier in.

Het team in de gemeente staat altijd voor je klaar.

Team Malburgen

Noortje Verhoeven
Kindergezondheidscoach
Locatie Malburgen
Telefoon: 06-19423007

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

In de eerste plaats natuurlijk voor begeleiding bij een gezonde leefstijl. Maar ik ben ook chef-kok geweest, dus ik kan heel goed meedenken in het lekker en gezonder koken van je maaltijd thuis. We kunnen samen kijken naar gezonde varianten of producten die kinderen ook lekker vinden. Dit kan binnen alle culturen. Ik houd van de verschillende gerechten van de internationale keuken en ben ervaren met diverse internationale smaken, kruiden en producten.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Op een positieve manier kinderen begeleiden. Door naar hun te luisteren, mee te denken en hun de ruimte te bieden zelf gezondere keuzes te maken. Je ziet dat de leefstijl hierdoor steeds gezonder wordt en ook het zelfvertrouwen groeit. Wat net zo belangrijk is. Ik vind het heel mooi om hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Larisa Brinkhoff
Lokale coördinator
Locatie Malburgen

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Voor lokale vragen over GO! of het opzetten van een netwerk. Ook ben je welkom voor een lunchwandeling om tijdens het lopen ervaringen te delen. Als lokale coördinator van GO! Malburgen zet ik mijn enthousiasme in om GO! goed te implementeren.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Regelmatig hardlopen in het bos, genieten van verse producten en het goede voorbeeld geven voor mijn eigen kinderen. Ik wil anderen inspireren en het belang laten zien van een gezonde leefstijl.