White triangle top

Lingewaard | Huissen en Angeren

Sinds november 2018 is GO! officieel van start gegaan in de gemeente Lingewaard. In samenwerking met zorgverleners in gemeente Lingewaard begeleidt de kindergezondheidscoach de aankomende vijf jaar kinderen met (ernstig) overgewicht.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Lingewaard? Vul het contactformulier in.

Het team in de gemeente staat altijd voor je klaar.

Team Lingewaard

Sonja Edelaar
Kindergezondheidscoach
Locatie Lingewaard Huissen en Angeren
Telefoon: 06-44554932

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Wat ik fijn zou vinden is als alle mensen goed in hun vel zitten, dat ze zich fit en gezond voelen en dat ze tevreden zijn met zichzelf en met wat ze doen. Het Go! traject helpt daarbij.
Je gaat, in jouw tempo aan de slag met leefstijlthema’s als gezonde voeding, beweging en ontspanning. Maar we gaan ook aandacht besteden aan zelfvertrouwen of eigenlijk nog breder met zelfwaardering. Want met meer zelfvertrouwen/zelfwaardering voel je je fijner en ga je ook nog eens makkelijker gezonde keuzes maken.
Hoe vroeger je begint met leren wat gezond is, hoe je goed voor je lichaam kunt zorgen, hoe je zelfvertrouwen/ zelfwaardering kunt krijgen hoe beter je dat de rest van je leven kunt.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Na jaren van kooklessen en smaaklessen aan kinderen en jongeren gegeven te hebben ben ik voor de liefde deze kant op verhuisd. Ik ben toen overgestapt naar het begeleiden van volwassen met overgewicht. Ik vind het heerlijk om nu weer aan de slag te kunnen met kinderen en jongeren. Zo mooi om te zien hoe kinderen in een relatief korte tijd weer trots op zichzelf worden.