White triangle top

GO! in uw wijk

Wilt u dat GO! in uw wijk start met de begeleiding van kinderen met overgewicht en obesitas? Bespreek uw idee├źn met ons. Mogelijk kunnen we ons programma ook in uw wijk uitrollen.

Overwicht groeiend probleem
Steeds meer jongeren en kinderen hebben (beginnend of ernstig) overgewicht. Dit kan op jonge leeftijd al veel gezondheidsklachten geven en ervoor zorgen dat zij zich niet prettig voelen. GO! Gezond Onderweg! geeft kosteloos begeleiding, ondersteuning en advisering aan kind en gezin.

Programma
GO! werkt met een kindergezondheidscoach die het kind twee jaar lang begeleidt naar gezondere leefstijl. De coach functioneert als spin in het web en staat in contact met andere hulp- en zorgverleners. Deze intensieve samenwerking zorgt voor een gezonde leefstijl voor de lange termijn binnen de wijk.

De belangrijkste elementen uit het programma van de kindergezondheidscoach zijn gezond eten, lekker en plezierig bewegen en regelmatig ontspannen.

Wijk aanmelden
Maakt uw gemeente zich zorgen over toenemende gezondheidsproblemen bij jongeren met overgewicht? Of bent u zorg- of hulpverlener en wilt u het tij keren? GO! heeft in verschillende wijken veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. Vraag GO! naar de mogelijkheden in uw wijk. Neem contact op met GO! info@go-nl.nl