White triangle top

Overbetuwe | Elst

GO! is 28 oktober 2019 officieel van start gegaan in Elst. Kinderburgemeester Salma Bensiali en wethouder Rob Engels waren bij de officiële start aanwezig om te benadrukken waarom een gezonde jeugd zo belangrijk is en dat zij blij zijn met velesamenwerkingen op dit gebied. Overgewicht bij kinderen heeft vaak een onderliggend probleem. Door samen te werken met verschillende experts kunnen kinderen en het gezin snel zelf de regie weer nemen om gezond en vitaal te zijn”, aldus wethouder Engels.

Na het ondertekenen van de GO!-poster door alle aanwezigen is de start van GO! Elst officieel ingeluid.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Elst? Neem contact met ons op via info@go-nl.nl of bel naar +31 6 54 35 27 09

Het team in de wijk helpt jou verder.

Trudy Jansen
Lokale Coördinator
Locatie Elst

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Mensen kunnen bij mij terecht voor informatie over GO! Elst. Mensen die zich willen verbinden aan GO! Elst zijn ook van harte welkom om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we GO! Elst tot een groot succes maken.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Lekker in je vel zitten door middel van een gezonde leefstijl. Dat gun ik iedereen!

Linda van Bergen-Verhoef
Lokale Coördinator
Locatie Elst

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Iedereen met een vraag over GO in Elst kan bij mij terecht.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Met veel plezier sporten, buiten zijn en genieten van gezond eten.

Ik geef kinderen en hun gezin graag informatie over GO! en advies over training zodat zij met veel plezier gaan bewegen.

Carina de Kort
Kindergezondheidscoach
Locatie Elst

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Ik begeleid kinderen naar een gezonde leefstijl. Het hele gezin wordt hierbij betrokken. We doen dit door te kijken naar het eetpatroon en genoeg beweging. Ook hebben we aandacht voor ontspanning en slaap. Samen kijken we wat en hoe er veranderd kan worden. Ook kun je natuurlijk bij me terecht met alle vragen die je hierover hebt.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Bewust eten en genieten van de dingen die je eet. Lekker actief bezig zijn. Energie hebben voor leuke dingen. Kortom lekker in je lijf zitten en gezond volwassen worden.