White triangle top

Overbetuwe | Elst

GO! is 28 oktober 2019 officieel van start gegaan in Elst. Kinderburgemeester Salma Bensiali en wethouder Rob Engels waren bij de officiële start aanwezig om te benadrukken waarom een gezonde jeugd zo belangrijk is en dat zij blij zijn met velesamenwerkingen op dit gebied. Overgewicht bij kinderen heeft vaak een onderliggend probleem. Door samen te werken met verschillende experts kunnen kinderen en het gezin snel zelf de regie weer nemen om gezond en vitaal te zijn”, aldus wethouder Engels.

Na het ondertekenen van de GO!-poster door alle aanwezigen is de start van GO! Elst officieel ingeluid.

Geïnteresseerd om mee te doen met het programma van GO! in Elst? Vul het contactformulier in.

Het team in de gemeente staat altijd voor je klaar.

Team Elst

Babs Broeren
Kindergezondheidscoach
Locatie Elst
Telefoon: 06-50621214

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Kinderen die op een sport willen, maar niet goed weten wat en hoe, ouders die vinden dat zoon of dochter te vaak op een scherm kijkt, kinderen of jongeren die gewicht kwijt willen, of kinderen die vaak slecht slapen, allemaal onderwerpen waar ik bij kan ondersteunen om tot een verandering te komen. Samen met het kind of de jongere en de opvoeders zoeken naar zoveel mogelijk oplossingen en daaruit kiezen waar we voor willen gaan.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou?

Jezelf fit en trots voelen geeft energie. En met die energie is veel makkelijker om goed voor jezelf te zorgen. Dat geldt voor iedereen, oud en jong. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes hebben allemaal een rol bij het laten opgroeien van kinderen tot gezonde volwassenen.

Daarom wil ik samen op pad gaan, en kleine stapjes zetten die het leven leuk en gezond maken. Op zoek naar wat lukt en goed gaat, dat gebruiken voor een vervolg. Soms gaan we letterlijk onderweg omdat we al wandelend in gesprek gaan 🙂

Daar krijg ik energie van!

Trudy Jansen
Lokale Coördinator
Locatie Elst

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Mensen kunnen bij mij terecht voor informatie over GO! Elst. Mensen die zich willen verbinden aan GO! Elst zijn ook van harte welkom om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we GO! Elst tot een groot succes maken.

Wat betekent Gezond Onderweg zijn voor jou

Lekker in je vel zitten door middel van een gezonde leefstijl. Dat gun ik iedereen!