Maak kennis met GO!KinderResto! in Zetten en Herveld

Maak kennis met GO!KinderResto! in Zetten en Herveld

Maak kennis met GO!KinderResto! in Zetten en Herveld

Vanuit GO! Gezond Onderweg Zetten en Herveld is er een start gemaakt met GO!KinderResto!. Het GO!KinderResto is een kookworkshop waarbij ingegaan wordt op een gezonde leefstijl en deze meteen toegepast wordt in de keuken. Op 11 november a.s. is het voor kinderen van 6 tot 19 jaar uit Zetten en Herveld mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen en gratis deel te nemen aan GO!KinderResto!.

Resto VanHarte verzorgt in samenwerking met de kindergezondheidscoach van GO! Zetten en Herveld de kookworkshops. De opzet van GO!KinderResto! in Zetten en Herveld is uniek. Tijdens de kookworkshop wordt uitgebreid verteld over een gezonde leefstijl en de gezonde bereiding van voeding. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. De hele middag staat in het teken van samenwerken. Er wordt namelijk samen gekookt en gegeten met kinderen en ouders. Uiteraard wordt het afwassen en opruimen ook gezellig samen gedaan. Op 11 november a.s. vanaf 15.00 uur is er voor de kinderen in Zetten en Herveld de mogelijkheid om gratis kennis te maken en deel te nemen met GO!KinderResto!.

Aanmelden
Aanmelden voor de GO!KinderResto! kookworkshop van 11 november a.s. kan via chefkok Noortje Verhoeven (email: n.verhoeven@restovanharte.nl) .

Meer informatie over GO! Zetten en Herveld en GO!KinderResto! is te vinden via go-nl.nl of via kindergezondheidscoach Marjolein Postma (email: mailto:info@go-zettenherveld.nltelefonisch: 06-30378174).