Begeleiding

Begeleiding

Bij GO! krijg je je eigen kindergezondheidscoach. Samen met je coach ga je stap voor stap kijken wat bij je past op het gebied van eten, bewegen en rust. Dit doe je tijdens verschillende bezoekjes, ook wel consulten genoemd. Om de paar weken kom je bij één van de locaties bij jou in de wijk of kern. In het begin wat vaker achter elkaar, later met meer weken er tussen.
Om bij te houden wat je geleerd hebt, krijg je een map mee met bijna elke keer nieuwe bladen over een thema. Hierin staat wat je tijdens het consult samen besproken hebt en wat je thuis kan doen om te oefenen en natuurlijk ook handige tips, bijvoorbeeld over gezond leven, spelletjes en tussendoortjes. Natuurlijk kijken we vooral naar hoe het met jou gaat. Voel je je fitter, kun je het volhouden, ben je trots, wat ging er moeilijk?
Daarnaast wegen we elk consult en meten we je taille, 1x in de maand kijken we ook of je gegroeid bent. Bij de eerste keer meten we ook je bloeddruk. We vinden het fijn als je zoveel mogelijk samen met een van de je ouders komt zodat jullie ook samen thuis aan de slag kunnen. Het is natuurlijk niet erg als dit een keer niet lukt.